آغاز به کار دبیرخانه کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه مذاهب اسلامی
نشست تبیین سیاستگذاریهای علمی کرسیهای نظریهپردازی، نوآوری، نقد و مناظره در دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور جناب آقایان دکتر صالحی؛ ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی، دکتر علیاکبر مسگر، معاون گفتمانسازی هیئت حمایت از کرسیها و اعضای جدید کمیته دستگاهی (دکتر ویسی، رهبر، شفیعی، فرهی و خانم دکتر دانش پور)، مدیر پژوهش و کارشناس مسئول تدوین متون علمی در تاریخ ۲۵ خرداد۱۴۰۱ در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید .
در ابتدای این نشست علمی رئیس کمیته دستگاهی دانشگاه، جناب آقای دکتر صالحی با توجه به ضرورت گفتگو و تولید دانش متناسب با مأموریت دانشگاه -که همان دانش سازی مقارن های- تطبیقی، رصد مشکلات جهان اسلام و راهکار برای حل آنان است- و حمایت از نظریه پردازی در جامعه نخبگانی بر اهمیت و ضرورت تشکیل کمیته دستگاهی تاکید کردند.
در ادامه دکتر صالحی ابراز امیدواری کردند که با در نظر گرفتن اهداف خاص دانشگاه و از طریق برگزاری کرسی های نظریهپردازی، نوآوری، نقد و مناظره بتوانیم به دانش سازی مقارنه-ای و تقریبی در حوزه های مختلف دست پیدا کنیم. همچنین ایشان بر راه اندازی کارگروه ها، کمیته های تخصصی در دانشکده ها برای برگزاری کرسی ها تاکید کردند. رئیس دانشگاه در همین رابطه اعلام داشتند که کارگروه ملی تقریب مذاهب اسلامی در شهریور ماه سال جاری با معرفی اعضای آن و ابلاغ به دانشگاه های سراسر کشور آغاز به کار خواهد کرد.
در ادامه نشست دکتر علیاکبر مسگر، معاون گفتمانسازی هیئت حمایت از کرسیها و اعضای جدید کمیته دستگاهی با اشاره به پیشینه تشکیل کرسی ها، به تبیین اهداف، فرایندها و توضیح آییننامههای کرسیهای نظریهپردازی، نوآوری، نقد و مناظره پرداختند، و بطور مفصل از نحوه برگزاری کرسی، شورای های مربوطه در رابطه با کرسی نظریه پردازی ، داوری ، امتیازات کرسی و …. پرداختند. و سپس به سؤالات اعضای کمیته دستگاهی دانشگاه پاسخ گفتند.